За нас

ИНФРА ПРОСТРОЙ ООД е строителна компания създадена през 2016 година. Компанията поддържа широк спктър от услуги в сферта на инфраструктурното строителство, като основната цел на нейното създаване е проектиране и изграждане на ВиК, газопроводни мрежи, съоръжения и инсталации и извършване на сервизни дейности по подобни обекти.

УСЛУГИ
Изграждане на газопроводни мрежи и съоръжения

• Изграждане на газопроводи от полиетилен (PE100, PE100RC и др.) и стомана, включително STOPPLE операции и врязване под налягане за присъединяване на нови абонати към съществуващи газови мрежи.
Изграждане на водопроводни мрежи и съоръжения

• Изграждане на водопроводи от полиетилен (PE100, PE100RC), стомана, чугун, стъклопласт и др. Включително и изграждане на съоръжения и помпени станции към тях.
Изграждане на канализационни мрежи и съоръжения

• Изграждане на канализационни мрежи и съоръжения към тях: Шахти, Дренажи, Тръбопроводи от PE, PVC, Стъклопласт и др. Канализационни помпени станции (КПС).
Безископно полагане на тръбопроводи (хоризонтални сондажи)

• Изграждане на тръбопроводи за газ, вода и кабели посредством безископни технологии(хоризонтално сондиране).
Изграждане на индустриални системи и кабелни мрежи

• Изграждане на всякакъв вид индустриални системи и технически проводи в индустрията от PE, PVC-U, PVDF, PPR, PPH, PPH-FRP и стомана в това число абонатни станции за топла и студена вода, котелни, компресорни и др.
Изграждане тротоари, асфалтиране и вертикална планировка

• Ремонт и новоизграждане на тротоарни настилки с плочки тип кокалче,павета, бордююри и др. Ремонт на пътни настилки, асфалтиране на площадки и пътища от градската инфраструктура. Вертикална планировка, изкопни и насипни работи.